Щоденник


Что такое "реглоскоп" ?
 
Невелирный тип системы ориентации реализуется приспособлениями, позволяющими наблюдателю визировать поочередно или одновременно симметричные точки корпуса автомобиля. Характерным примером такого типа системы ориентации является реглоскоп фирмы «Неllа» (ФРГ). В процессе работы оператор поворачивает реглоскоп до тех пор, пока наблюдаемые им симметричные точки корпуса автомобиля не окажутся на одной линии. Реглоскопы с нивелирным типом системы ориентации при хорошей технологии изготовления имеют требуемую точность и могут быть рекомендованы как средство проверки регулировки фар.
Такой же уровень точности, но более высокую производительность имеют реглоскопы с лучевы ... Читать дальше »
Переглядів: 3792 | Додав: vector | Дата: 11.12.2008 | Коментарі (1)

Тимошенко заспокоїла: після кризи настане піднесення

Грудень 11 2008  11:27
 
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що наслідки світової кризи відчули на собі 90% громадян України. Таку заяву прем`єр зробила в телезверненні до українців учора ввечері, повідомив УНІАН.

Як йдеться у повідомленні, «у нашій країні світова криза вже вплинула більш ніж на 90% людей», – сказала вона.

При цьому Ю. Тимошенко зазначила, що останнім часом ситуація в країні була ускладнена «свідомо створеною аморальною» політичною кризою, яка перешкоджала протистоянню негативним наслідкам ... Читать дальше »

Переглядів: 899 | Додав: vector | Дата: 11.12.2008 | Коментарі (0)

[10.12.2008 14:29]  

Охрана Ющенко сдала бабу Параску в милицию


Сегодня сотрудники Управления государственной охраны, которые обеспечивают безопасность Президента Украины Виктора ЮЩЕНКО, задержали активистку Помаранчевой революции бабу Параску КОРОЛЮК, которая пыталась вместе с главой государства и другими высокопоставленными должностными лицами принять участие в церемонии возложение цветов к памятнику Вячеславу Чорновилу.

Как сообщили УНИАН в Центре общественных связей Главного управления МВД Украины в городе Киеве, после задержания П.КОРОЛЮК доставили в Печерское райуправление милиции.

Объясняя милиции свой поступок, П.КОРОЛЮК сказала, что в кану ... Читать дальше »

Переглядів: 1103 | Додав: vector | Дата: 11.12.2008 | Коментарі (0)

На Закарпатті 146 транспортних засобів оштрафували за надмірний вміст оксиду вуглецю у викидах

Червень 21 2007 15:30
 
У Закарпатській області з 12 686 транспортних засобів у 146 виявили надмірний вміст СО у викидах. До порушників було вжито заходи адмінвпливу і накладено штраф на загальну суму 2 499 грн. З 14 травня по 4 червня в області проходив перший етап загальноукраїнської операції «Чисте повітря». Інспектори Державної екологічної інспекції спільно зі співробітниками ДАІ, використовуючи газоаналізатори і димоміри, здійснювали екологічний контроль автотранспортних засобів на вміст оксиду вуглецю у вихлопних газах. Про це сьогодні, 21 червня, ЗІКу повідомили в управлінні Державної екологічної інспекції в Закарпатській області

Операція «Чисте повітря» проводиться в Україні щороку з метою виявлення та припинення експлуатації техніки, що забрудн ... Читать дальше »

Переглядів: 824 | Додав: vector | Дата: 11.12.2008 | Коментарі (0)

Техогляд можна пройти на пересувному пункті діагностики

  
Про це повідомила Олена Кіскіна, інспектор ВДАІ УМВС України в області. Майор міліції Віктор Караш, державтоінспектор 3-го міжрайонного відділення ДАІ, котрий обслуговує цей район спільно із приватним підприємцем, механіком за фахом, Іваном Бойчуком, упродовж кількох місяців власними силами на базі шасі причепа марки МАЗ-5224В самі створили пересувний діагностичний пункт. Платформа може встановлюватися в умовах будь-якої місцевості. Транспортувати цю діагностичну «лабораторію на колесах» можуть автомобілі марки ЗІЛ, МАЗ, КамАЗ, КрАЗ.
Пересувний діагностичний пункт укомплектовано газоаналізатором 102ФА01, димоміром ДО-1, манометром повітря МД-14, стендом для перевірки вузлі ... Читать дальше »
Переглядів: 1032 | Додав: vector | Дата: 11.12.2008 | Коментарі (0)